Syngenta Agro SRL – lider pe piața locală de semințe și produse pentru protecția plantelor, pregătită pentru a răspunde noilor provocări generate de dezvoltarea rapidă a agriculturii din România.

Syngenta Agro SRL, reprezentanța locală a grupului elvețian Syngenta, oferă partenerilor din România un portofoliu recunoscut de produse pentru protecția plantelor și semințe, însoțite de o gamă de servicii adaptate nevoilor acestora.

Evoluția rapidă a pieței locale ne obligă să dezvoltăm rapid produse adaptate specificului local, implementate de o echipă în continuă dezvoltare. Echipa Syngenta este pregătită să răspundă nevoilor partenerilor noștri și numără peste 80 de persoane.


Produsele Syngenta de protecția plantelor sunt adaptate condițiilor pedoclimatice din România și contribuie la obținerea unor producții ridicate, de o calitate crescută. Gama largă de produse și soluții tehnologice de calitate este completată de serviciile oferite partenerilor noștrii din toată țara.

În ultimii ani, pe piaţa mondială a produselor agricole se observă o cerere tot mai mare pentru noi produse. În ceea ce priveşte floarea-soarelui, se observă o cerere tot mai mare de ulei cu conţinut ridicat de acid oleic (high oleic), dar şi găsirea de noi soluţii pentru fermieri, utilizând tehnologia Clearfield în combaterea buruienilor monocotile şi dicotile, precum şi a parazitului Orobanche, parazit care se extinde an de an.

La nivel mondial, se observă o cerere tot mai mare a uleiului de rapiţă utilizat în special pentru biodiesel. La cultura de porumb, cererea pentru diversificarea producţiei, pentru amidon, pentru măcinat, pentru furaj, pentru bioetanol este în creştere de la an la an.
Divizia de semințe a  Syngenta Agro SRL promovează soluţii şi tehnologii pentru toţi agricultorii – atât pentru ferme moderne, unde este aplicată agricultura intensivă, cât şi pentru producătorii individuali, care practică o agricultură tradiţională, pe loturi de mici dimensiuni.

Syngenta pune la dispoziţia fermierilor din România produse de cea mai bună calitate, sigure pentru culturi, utilizatori şi mediu, sprijinindu-i în obţinerea unor producţii sporite şi de calitate

sursa – www.syngenta.com


Comments

54 responses to “Syngenta Agro SRL – lider pe piața locală de semințe și produse pentru protecția plantelor, pregătită pentru a răspunde noilor provocări generate de dezvoltarea rapidă a agriculturii din România.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *