2011 – PROVOCARE SI ASTEPTARI

Odata ce parfumul sarbatorilor de iarna isi diminueaza persistenta , vrem nu vrem trebuie sa acceptam ca a inceput un an nou . Intrebarile interioare de genul – ce ne asteapta in 2011 ? ….. cat va creste inflatia ?….. cum va fi 2011 pe plan sentimental ?…. nu neaparat puse in ordinea asta – sunt framantari ale fiecaruia dintre noi.

ce ne asteapta in 2011

Lasand la o parte predictiile bazate pe horoscop , mai mult sau mai putin credibile , in functie de psihicul fiecaruia dintre noi , nu putem anticipa mare lucru din ce urmeaza in 2011. Tot ce putem face este sa speram ca incercarile vietii prin care vom trece in acest an vor fi unele blande , sau daca vor fi dure macar sa aiba o finalitate fericita. Important este ca din toate aceste incercari sa invatam cate ceva , asfel incat sa devenim mai puternici sufleteste. Dupa parerea mea, mai mult ca nici odata , anul asta trebuie sa luptam cu parte rea a spiritului nostru , adica cu egoismul , cu trufia si cu setea de putere – indiferent prin ce s-ar concretiza ea- bani , influenta , etc. Impacarea cu noi insine este cel mai inportant lucru pe care trebuie sa-l realizam.

impacarea cu propria persoana

Va doresc tuturor in anul care abia a inceput , s- aveti puterea de a realiza ceea ce v-ati propus  si intelepciunea de a va bucura de fiecare zi pe care aveti privilegiul s-o traiti .Multumiti in fiecare clipa divinitatii cu smerenie si zambiti , pentru ca atunci cand zambiti si sufleteste sunteti mai buni.

Dumnezeu sa va ocroteasca.


Comments

46 responses to “2011 – PROVOCARE SI ASTEPTARI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *