Fertilizant foliar BIO de ultima generatie – ASFAC BCO-4 cu aplicare universala in agricultura, horticultura, viticultura si silvicultura.

ASFAC BCO-4 aplicat corespunzator, duce la cresteri intre 15 – 35 % ale productiei agricole.
Odata cu cresterea productiei, asigura si cresterea calitatii produselor.

ASFAC BCO-4 este singurul ingrasamant non-toxic, ce poate fi aplicat in orice faza a vegetatiei, inclusiv in perioada de inflorire. Risc zero in caz de aplicare in exces (nu produce etiolarea, turgescenta, arsuri sau necroze marginale ale frunzelor). Poate fi utilizat cu succes si in agricultura BIO.


ASFAC BCO-4 este usor de aplicat, fara costuri suplimentare. Este compatibil cu erbicidele si alte pesticide, putand fi aplicat odata cu acestea, reducand astfel cheltuielile cu manopera de aplicare. Pret mic cu fertilizarea, rezultate spectaculoase.

Rezultate obtinute cu ASFAC BCO-4 atat de catre Institutul National De Cercetare-Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie si Protectia Mediului (ICPA Bucuresti) cat si de alte institutii abilitate:

porumb crestere de 32% rezultand un spor de 3175 kg/ha
grau crestere de 34,95% rezultand un spor de 2160 kg/ha
floarea soarelui crestere de 32,9% rezultand un spor de 682 kg seminte/ha
rapita crestere de 20,4% rezultand un spor de 890 kg seminte/ha
rosii crestere de 35,1% rezultand un spor de 11657 kg/ha
cartof crestere de 32,4% rezultand un spor de 6743 kg/ha
vita de vie crestere de 18% rezultand un spor de 3100 kg/ha




Mod de utilizare :
ASFAC BCO-4 solutie se foloseste in vegetatie prin stropire extraradiculara, perioadele optime de aplicare fiind:

  • Grau sau alte paioase: in fazele de infratire, burduf sau inflorire;
  • Porumb: unu – doua tratamente, primul tratament cand planta are 8-12 frunzulite, al doilea tratament, optional (dar recomandat de producator), pe perioada formarii paniculului;
  • Floarea soarelui: de obicei se fac doua tratamente: primul in faza de 8-12 frunze se utilizeaza 1 litru de ASFAC BCO-4 dizolvat in 300 litri apa pe hectar; al doilea la inceputul aparitiei calatidelor – se utilizeaza 1 litru de ASFAC BCO-4 dizolvat in 600 litri apa pe hectar;
  • Rapita: unu – doua tratamente, aplicarea se face in faza de crestere intensa pana la inflorire inclusiv;
  • Soia, fasole, mazare: unu – doua tratamente, tratamentul 1 in faza vegetativa, tratamentul 2 in faza de inflorire;
  • Sfecla de zahar : trei tratamente: un tratament la drajare si doua tratamente foliare: la cresterea in greutate si a diametrului radacinii (20-25 iulie) si la intensificarea depunerii zaharului (10-15 august);
  • Cartof: se aplica trei tratamente, doua pana la inflorire si al treilea dupa inflorire;
  • Tomate, ardei si alte leguminoase: perioadele de aplicare sunt: primul tratament in periada vegetativa, tratamentul 2 inainte si in perioada de inflorire , tratamentul 3 inainte de coacerea fructelor;
  • Horticultura si viticultura: aplicarea se face in doua etape, prima la inflorire si a doua la acumularea de zahar.
  • La alte specii de plante tratamentele se vor efectua in prima faza vegetativa, inainte sau in timpul infloririi si inainte de coacerea fructelor.


IMPORTANT: Aplicarea biostimulatorului poate fi efectuata fara a necesita cheltuieli suplimentare, in sensul ca acesta poate fi introdus in solutia de erbicidare sau cu ocazia altor tratamente.

  • In agricultura poate fi utilizat in toate culturile agricole cum ar fi: grau, orz si alte paioase, porumb, floarea-soarelui, soia, fasole, mazare, rapita, sfecla de zahar, cartofi, legume (tomate, vinete, castraveti, varza, ardei, pepeni, radacinoase), capsuni, plante medicinale, etc.
  • In horticultura poate fi aplicat la toate speciile de pomi fructiferi.

In viticultura se poate aplica la toate soiurile de vita de vie.

  • In silvicultura poate fi aplicat in solarii si pepiniere atat la inradacinare cat si la dezvoltarea aparatului foliar asigurand o crestere rapida a arborilor si arbustilor.
  • In floricultura poate fi folosit ca fertilizant foliar in culturile de plante ornamentale si flori atat pentru specii floricole anuale cat si pentru specii floricole perene, plantele devenind mai rezistente la stres, boli si daunatori.

detalii pe www.fertilizator.ro si www.saratomcompany.ro


Comments

43 responses to “Fertilizant foliar BIO de ultima generatie – ASFAC BCO-4 cu aplicare universala in agricultura, horticultura, viticultura si silvicultura.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *