Credit Agricole s-a înregistrat oficial în România

De astăzi, subsidiara din România a Grupului Crédit Agricole, fosta Emporiki Bank, a primit certificatul de înregistrare de la Registrul Comerţului a noului nume: Credit Agricole Bank România S.A..

Cu această ocazie a fost finalizat și procesul de rebranding început în 14 iunie 2012, când a fost anunţat transferul de acţiuni către grupul francez. Banca Naţională a României a aprobat această operaţiune pe 26 iunie, iar adoptarea noului logo şi schimbarea tuturor unităţilor teritoriale în Crédit Agricole s-au finalizat pe 18 iulie. Astăzi, banca îşi schimbă numele oficial în Credit Agricole Bank Romania S.A..

“Este un moment istoric pentru noi, spre care am tins şi pentru care ne-am pregatit încă din 2009, prin investiţii semnificative în tehnologie, procese şi training pentru angajaţi, în ciuda crizei economice internaţionale. Suntem mândri că lansăm brandul Crédit Agricole în România şi odată cu acesta, standarde ridicate de calitate în satisfacerea nevoilor financiare ale clienţilor noştri, securitatea investiţiilor şi a depozitelor”, a declarat dl. Pierre Martin, CEO al Credit Agricole Bank România.

sursa – capital.ro


Comments

One response to “Credit Agricole s-a înregistrat oficial în România”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *