Producatorul de sisteme de irigatii Toro investeste 20 de milioane euro in constructia unei fabrici la Ploiesti

Producatorul de sisteme de irigatie TORO Company, va investi circa 20 milioane de euro pentru constructia unei fabrici in Romania, langa Ploiesti, se arata intr-un comunicat al companiei. Fabrica va produce sisteme de micro-irigatii pentru cultivatorii de legume, terenuri agricole, livezi si podgorii din Europa de Est.

Reprezentantii companiei spun ca fabrica, cu o suprafata de 12.500 metri patrati, va oferi aproape 100 de locuri de munca, debutul productiei la aceasta unitate fiind planificat pentru sfarsitul verii lui 2011.

“Romania ofera multe avantaje, datorita localizarii sale centrale, a unei bune intrastructuri a transporturilor si a accesului la resurse de productie calificate. Decizia de a investi in Romania a fost influentata pozitiv de suportul oferit de Guvernul Romaniei prin intermediul schemei de ajutor de stat aprobata de Ministerul Finantelor”, a declarat Judy Altmaier, vicepresedinte operatiuni in cadrul The Toro Company.

In afara de fabrica din Romania, Toro mai detine unitati specializate in productia de sisteme de micro-irigatii in Italia, Australia si America de Nord.

The Toro Company este unul din principalii producatori mondiali de echipamente de intretinere a gazonului si sisteme de irigatie, cu vanzari de aproape 1,7 miliarde de dolari in anul fiscal 2010.

SURSA –HotNews.ro



Comments

50 responses to “Producatorul de sisteme de irigatii Toro investeste 20 de milioane euro in constructia unei fabrici la Ploiesti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *